19. februar 2021

40 nye ansatte – TRECO vokser voldsomt med pakkebokse

TRECO i Aalestrup måtte efter få dage i februar tage et stillingsopslag med tre nye job ned fra Facebook og Jobindex. Antallet af ansøgere var så stort, at det ikke gav mening at få flere for at finde de rette kandidater.  På kort tid er virksomheden gået fra 120 til 160 medarbejdere, og de nye har været teknikere, sælgere, projektledere og planlæggere samt ufaglærte.

-Vi er utroligt glade for den store interesse, der er for at komme til at arbejde for TRECO. Vores vækst buldrer op, men uden nye medarbejdere kunne det jo ikke lade sig gøre. Nu skal vi så sikre, at de nye lærer TRECO-ånden og vores værdier at kende og bliver glade medarbejdere, siger Nicolaj Bøjlund Andersen, der er produktionsdirektør på TRECO.

Det seneste jobopslag på Facebook blev delt over 220 gange og understreger, at medarbejderne gerne anbefaler at søge job til venner og familier. Det er et tegn på, at TRECO er en attraktiv arbejdsplads.

I de seneste par år har virksomheden haft en fabrik dedikeret til en stor internationale kunde, der får lavet bokse inden for distribution. Denne kunde har øget sine ordrer betydeligt. Senest er der også blevet dedikeret 3.000 kvadratmeter produktionsområde til en ny dansk stor-kunde – SwipBox fra Sønderborg.

Til SwipBox skal der produceres bokse til en vækstvirksomhed som allerede har bokse i 54 lande. Swipboxene er opsat både udendørs og indendørs og målrettet eksempelvis afhentning af pakker fra webhandel. I Danmark kan man se mange SwipBox Infinity pakkebokse med navnet Nærboks. TRECO producerer den udendørs version, der skal kunne tåle al vejr og vind.

Der er herhjemme tale om et åbent system, hvor Bring, DHL og PostNord leverer pakker igennem.  Nærboks netværket startede I marts 2019 I Danmark og dækker hele landet.

-Vi producerer boksene i forskellige udgaver til Swipbox-kunderne i hele Europa, når ordrerne kommer ind. Denne produktion er en af de medvirkende årsager til, at vi rykker så voldsomt i årlig omsætning. Men vi har fremgang i hele TRECO. Der er ingen negativ Corona-effekt at spore hos os. Tværtimod, siger Nicolaj Bøjlund Andersen.

Ambitionen hos TRECO er faktisk i løbet af det kommende to regnskabsår at doble op i omsætning. Lige nu er flere potentielle ordrer imidlertid ved at komme hjem, og virksomheden ”risikerer” derfor at komme til at overgå den meget ambitiøse vækststrategi om at fordoble omsætningen på to år.

Under pandemien har TRECO eksempelvis for en kunde i branchen inden for biludlejning lavet et system, der gør det muligt at afhente nøgle og lejekontrakt uden direkte kontakt med personale. Det er ofte rejsende, der lejer biler i lufthavne og ved banegårde, og med den nye løsning kan en smitterisiko minimeres.

-Vi har produceret de første udgaver, og det bliver interessant, hvordan dette produkt udvikler sig og bliver solgt, siger Nicolaj Bøjlund Andersen.

TRECO opkøbte i sommeren 2020 en nabofabrik i Aalestrup og har nu produktion i fire selvstændige fabrikker. Dermed er der sikret tag over hovedet til de kommende års vækst.

Læs mere om TRECO her:

Besøg Swipbox websitet her: