25. august 2020

Automatik 2020 afvikles trods corona

Foto: Lars Miller

Den 8.-10. september samles førende eksperter inden for automatisering, robotter og digitalisering i Brøndby Hallen til Automatik 2020. Mange andre messer er aflyst siden marts, men denne afvikles.

– Hos MCH tager vi din sikkerhed meget alvorligt. Derfor følger vi alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og har etableret TrygtMøde®, der med vores tre grundelementer Antal, Afstand & Hygiejne betyder, at du kan besøge Automatik i trygge rammer, lyder beskeden til deltagerne.

Det betyder, at der skal være minimum 4 kvadratmeter stand for hver person på messen – uanset om man er gæst eller repræsentant på en stand. På en typisk stand på 12 kvadratmeter må der således maks være tre personer. Derfor anbefaler arrangørerne, at man laver aftaler på forhånd med de firmaer, man interesserer sig for. Derved kan mødet arrangeres i andre lokaler end selve standen på messen.

Der må maksimalt være 875 på messen ad gangen. Alle skal derfor registres inden ankomst på messen.

Udstillerlisten kan ses her: https://www.automatikmesse.dk/besoeg-automatik/udstillerliste

På åbningsdagen uddeles DIRA Automatiseringsprisen 2020, som er en hæder til en virksomhed, som har en god automatiseringshistorie. Prisen uddeles hvert år til en virksomhed, som har skabt en unik løsning eller proces baseret på robotteknologi og relateret automatisering.

 

Ved dette års prisuddeling vil de nominerede virksomheder, Welltec, VOLA og Juliana Drivhuse, præsentere deres automatiseringsløsninger til en åbningskonference, hvorefter vinderen bliver kåret.