02. oktober 2020

Deltager-rekord til årsdagen

Af: Jesper Melgaard

Det var nye tider, da TEKNIQ Arbejdsgiverne onsdag den 31. september inviterede medlemmer og samarbejdspartnere til årsdag. På grund af coronakrisen havde man i år valgt at gøre arrangementet virtuelt med udgangspunkt i et til lejligheden opstillet tv-studie i Glostrup.

Her kunne de langt over 1.000 spørgelystne tilskuere foran skærmene følge med i begivenhederne, som, efter velkomst fra TEKNIQ Arbejdsgivernes formand, Henrik Fugmann, og adm. direktør Troels Blicher Danielsen, blandt andet bød på en status for Danmarks økonomi fra Børsens perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian.

Derudover var der et væld at spændende perspektiver på og spørgsmål til, hvordan vi får Danmark op i gear efter coronakrisen – og hvordan grøn omstilling, digitalisering og vækst går hånd i hånd.

Undervejs blev deltagerne under kyndig ledelse af Troels Mylenberg, politisk redaktør på TV 2 præsenteret, for en række case-historier ud fra virkeligheden i TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder. Og arrangementet blev afsluttet med paneldebat med bl.a. boligminister Kaare Dybvad, klimaordfører for Venstre Tommy Ahlers, direktør i Blunico A/S, Bo Ulsøe og direktør i Kemp & Lauritzen A/S, Peter Kaas Hammer.

Hvis du ikke nåede at kigge med, eller har lyst til at se det én gang til, kan du se optagelsen af hele arrangementet på TEKNIQ Arbejdsgivernes YouTube-kanal.