13. september 2021

Gratis test af it-sikkerhedsværktøj

Af: Lasse Andersen

En del af TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer får nu mulighed for at teste et it-sikkerhedsværktøj fra virksomheden CyberCue.

30 medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne får nu mulighed for gratis af teste et it-sikkerhedsværktøj, som virksomheden CyberCue står bag.

TEKNIQ Arbejdsgiverne samarbejder med CyberCue om udviklingen af værktøjet, som kan advare SMV’er om cybertrusler. Løsningen fungerer ved, at den med en række simple greb hjælper virksomhederne med at håndtere deres digitale sikkerhed. Den leverer blandt andet individualiserede ”cues” om sikkerhedshuller, softwarefejl og sårbarheder i virksomhedernes konkrete it-setup.

Der er 30 pladser til virksomheder, der har lyst til at teste værktøjet, fordelt på 10 elinstallationsvirksomheder, 10 vvs-installationsvirksomheder og 10 industrivirksomheder. Pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet.

CyberCue er en startup-virksomhed, der i de sidste to år har arbejdet på at udvikle tjenesten, der under navnet Cybervarsel i 2019 vandt førsteprisen i Erhvervsstyrelsens konkurrence Cyberchallenge. Efterfølgende har virksomheden fået støtte af Danish Hub for Cybersecurity til udvikling af værktøjets sikkerhedsmodel, så der er styr på data i løsningen.

Tilmelding til enten:

Mads Risgaard Knudsen
Telefon: 7742 4226
E-mail: mkr@tekniq.dk

Eller

Jens Jacob Haugaard
Telefon: 7741 1580
E-mail: jjh@tekniq.dk

 

Der vil blive afholdt en start-workshop, som er obligatorisk for at deltage i projektet. Det foregår hos TEKNIQ Arbejdsgiverne i Glostrup den 11. oktober og i Odense den 12. oktober.

Der startes med kl. 12:00 med frokost.

Program for dagen:

Frokost (30 minutter)

Velkommen og introduktion (15 minutter)

Jeres cybersikkerhed i dag (45 minutter)

Pause – kaffe og kage (20 minutter)

Mulige løsninger på bedre cybersikkerhed i virksomhedens hverdag (30 minutter)

Introduktion til Cybercue (30 minutter)

Opsamling og tak for i dag (10 minutter)