22. april 2021

Hydra-Comp nomineret til E-handelspris

Af: Jan Kristensen

Med mere end 7.000 varenumre i webshoppen er Hydra-Comp A/S fra Skive blandt de fem finalister i kampen om Dansk Erhvervs E-handelspris. Nomineringen er hentet i kategorien ”Årets bedste B2B-virksomhed med en online omsætning under 200 millioner kroner”, og vinderen kåres ved et stort anlagt show i København den 20. maj.

Jørgen Jacobsen, stifter og bestyrelsesformand for Hydra-Comp A/S, er stolt over det store fokus på virksomhedens onlineaktiviteter. Webshoppen er et område, Hydra-Comp bevidst har satset på i snart ti år. To fuldautomatiske lagerautomater er der investeret i for at systematisere hele lagerbeholdningen.

Webshop udvides løbende

-Vi lancerede webshoppen i 2012. Det skete blandt andet på opfordring fra kunderne, hvilket harmonerede fint med vores egne ambitioner om at nå bredere ud. Med webshoppen blev det for eksempel nemmere at ramme Norge og Sverige. Vores egenudviklede cylinderkonfigurator blev en del af onlineuniverset i 2016, og den har i dag over tusind aktive brugere, siger Jørgen Jacobsen.

Webshoppen bliver løbende optimeret og udvidet med nye varenumre, og man er i øjeblikket er ved at lægge sidste hånd på en ny konfigurator til hydraulikslanger. Et tiltag, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos Skive-virksomheden.

Kåring i maj

-Vi skal til København i begyndelsen af maj for at præsentere vores strategi og selve virksomheden for E-juryen. Vi håber, vi vinder, men bare det at være i finalen er et stort skulderklap, siger Jørgen Jacobsen.

 

Billedtekst:

Salgschef Jesper Frederiksen (th) og Jørgen Jacobsen (tv)  foran en af virksomhedens to lagerautomater, der rummer en stor del af webshoppens 7.000 varenumre.