06. september 2021

Hydra-Comp solgt

Stifteren af Hydra-Comp i Skive, Jørgen Jacobsen, har solgt sine aktier i virksomheden og stopper i midten af september. Salget kommer i forlængelse af et direktørskifte ved årsskiftet, hvor Rasmus Jacobsen overtog den daglige drift.

-Ved årsskiftet slap jeg for alt det administrative og kunne koncentrere mig om teknik og salg i virksomheden. Nu vil jeg gerne prøve noget helt andet. Jeg vil arbejde med bestyrelsesarbejde, og så kunne jeg tænkte mig at undervise i hydraulik på skolerne, siger Jørgen Jacobsen i en video på virksomhedens hjemmeside, hvor han og direktøren taler om salget og fremtiden for Hydra-Comp.

Aktierne er solgt fra 1. september, og Jørgen Jacobsen stopper den 14. september i den virksomhed, som han skabte som iværksætter.

-Jeg har hele tiden sagt, at jeg ville stoppe den dag, hvor jeg ikke var aktionær mere. Det tidspunkt er nu kommet, og jeg er glad for aftalen, siger den nu tidligere ejer af Hydra-Comp.

Rasmus Jacobsen kender virksomheden indgående som regnskabschef før jobbet som direktør og har været medejer siden 2017.

Hydra-Comp A/S blev grundlagt i 2001 som en produktions- og handelsvirksomhed. Virksomheden er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i konstruktion, ny-fremstilling og reparation af alle former for hydraulikcylindre og pumpestationer til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.