25 års jubilæum – Judy Lind

Regnskabschef Judy Lind kan fejre 25 års jubilæum i TEKNIQ Arbejdsgiverne med udgangen af maj 2020. Judy Lind har været en institution med ansvar for regnskab, IT og Service i det tidligere Arbejdsgiverne, men stopper i forbindelse med sit jubilæum.

Regnskabschefen har haft ansættelse under fire  organisationsnavne – Dansk Smedemesterforening, DS Håndværk & Industri, Arbejdsgiverne, TEKNIQ Arbejdsgiverne. Judy er oprindelig bankuddannet og har været økonomichef i et finansieringsselskab. Hun kom til Dansk Smedemesterforening som regnskabschef fra en position som ”risk controller” i ABB-koncernens ABB Finans A/S.

I den medlemsejede Dansk Smedemesterforening fik Judy til opgave at indføre et nyt medlemssystem og Word og Excel i en organisation, der kun kørte med papir i 1995. Senere skiftede organisationen navn til ”Arbejdsgiverne” – og sidste år kom endnu et skifte og en fusion til TEKNIQ Arbejdsgiverne.

I den gamle organisation har Judy Lind været en institution med ansvar for regnskab, IT og Service – og et meget kendt ansigt blandt medlemmerne. Efter fusionen i 2019 blev hun tilbudt en position i TEKNIQ Arbejdsgivernes administration på hovedkontoret i Glostrup, men takkede nej. Med en privatadresse i Brenderup ville det betyde fire til fem timers pendling hver dag.

I stedet er den 62-årige talknuser gået på jobjagt. Jubilæumsdagen 29. maj 2020 bliver således også sidste arbejdsdag på kontoret på Magnoliavej.