Direktørskifte hos Bakkely Smede

Palle Hansen, indehaver af Bakkely Smede og Maskinfabrik, har ansat en ny adm. direktør – 36-årige Michael Flintegaard Hansen. Den nye direktør er oprindelige uddannet industritekniker, men kommer fra en stilling som fabriksdirektør i virksomheden East Metal i Nakskov. Direktørskiftet skete sidst i februar.

 

-Jeg har haft et bureau til at finde en direktør, der kunne passe ind her i vores virksomhed. Med en ung direktør får jeg mulighed for at lave alt det på virksomheden, som jeg synes er mest interessant. Og så skal jeg arbejde lidt mindre, siger den 61-årige Palle Hansen.

Den nye direktør hos Bakkely Smede har løbende opkvalificeret sin uddannelse som industritekniker med en bachelor i ledelse samt en HD.  Han startede i direktørstilling i starten af 2021.

-Jeg kommer jo med nye øjne og andre erfaringer. Det gør det muligt at kigge mange ting igennem og overveje ændringer. Det er spændende, siger den nye direktør.

Han bor selv i Fensmark og har ud over den nye titel også fået en time mindre i transport hver dag til og fra arbejde med jobbet i Haslev-virksomheden.