J-Coating udvider ledelsen

J-Coating udvider ledelsen i produktionen til fire. Samtidig er der udnævnt en fabrikschef. Det er Flemming Kristiansen, der ses th. på billedet. De andre er teamledere Morten Borg og Henrik Wirenfeldt samt produktionsassistent Pia Støvring.

 

J-coating A/S levere pulverlakering til stål og aluminium og øget produktion har gjort det nødvendigt at udvide produktionsledelsen. Den består nu af Morten Borg, Henrik Wirenfeldt, Pia Støvring og Flemming Kristiansen 

Flemming Kristiansen sagde pr 1 april 2021 ja til at blive fabrikschef, med ansvar for driften og adm. i produktionen. Flemming har været hos J-coating i 4 år som produktionschef. Pga den øgede vækst, har der var stærkt behov for yderlige hjælp på kontoret lige fra produktions ordre til fakturering.

Til dette blev Pia Støvring ansat som produktions assistent. Pia kommer med mange års erfaring fra Bierholm revision, som virksomheden nu har fået glæde af. Pia startede 1 jan 2021.

I produktionen er Morten Borg udnævnt til teamleder med baggrund i 12 år på virksomheden.  

Da produktionen kører over mange timer i døgnet var der brug for endnu en teamleder.

Det blev Henrik Wirenfeldt. Henrik medbringer 12 års erfaring som produktionsleder hos Salling plast. Derudover har han været 7 år hos Renovest med ansvar for genbrugspladser rundt om i Vesthimmerlands kommune.

– Vi mærker tydeligt en øget interesse for vores virksomhed. Vi er bevidste om, at ingen kæde er stærkere end det svageste led. Hos os er der brug for, at alle sætter en ære i deres egen indsats. Det er gennem den motiverede og ihærdige indsats fra alle medarbejdere at vi får den succes vi oplever, siger direktør Peter Frederiksen.