04. februar 2021

Praktikanter forkælet med egen bil

Det gælder om at være attraktiv, når virksomheden skal tiltrække nyuddannede talenter. DS Flexhal er gået så vidt som til at stille bil til rådighed for to praktikanter fra Aarhus, der skal til virksomheden i Hobro. En praktikant-karet dekoreret til formålet.

Vi investerer meget i vores praktikanter – de er jo vores fremtid! Som totalentreprenør tilbyder vi de unge studerende et allround praktikforløb, hvor de kommer gennem alle byggeriets faser, siger Jonas Bang Eriksen, tilbudsleder og praktikpladsansvarlig hos DS Flexhal

Praktikant Kareten

Virksomheden lægger stor vægt på, at praktikanterne tildeles og selv tager ansvar. Praktikanterne er selv med til at definere hverdagen og og sikre et udbytterigt forløb. Og – nu har de altså også fået førerretten til deres egen bil – ”Praktikant Kareten” – dedikeret og dekoreret til praktikanterne i Hobro-virksomheden.

Her bydes to nye praktikanter velkommen til at tage plads i førersædet på den spritnye praktikantkaret. De to ingeniørstuderende – Sebastian og Asger, kommer begge fra Aarhus, de blev ansat 1. februar 2021.

Sebastian Juhl Hansen er ingeniørstuderende med byggeproduktion som studieretning. Sebastian skal i praktik som byggeleder. Asger Rosenfeldt Møller Jensen er også ingeniørstuderende med bærende konstruktioner som studieretning. Asger skal i praktik som konstruktionsingeniør.

– Mon ikke de to unge praktikanter kommer til at gøre sig bemærket – både på byggepladserne, på de danske landeveje og når karrieren sættes i gear i Praktikant Kareten, siger Jonas Bang Eriksen.

DS Flexhal oplever, at den ekstraordinære indsats overfor de unge mennesker bærer frugt, mange af praktikanterne fortsætter ofte i faste stillinger efter endt praktikforløb – 1. februar 2021 fortsatte hele tre nyuddannede i faste stillinger.